Data & Business Analytics Tools

die je slimmer en sneller naar betere klanten, meer marge en hogere conversie leiden

Datagedreven werken brengt je bedrijf in beweging

Wil je je bedrijf laten groeien of slimmer laten werken? Snel kunnen schakelen in sales? Dat iedereen de vruchten plukt van zijn of haar werk? En klanten liever naar jou terug komen omdat jij snapt waar het om gaat?

Data connectors

Klaar met het uitpluizen van allerlei applicaties? Het gedoe in Excel? Dan is het tijd voor een geautomatiseerde data connector. Die verbindt al je data aan elkaar, van 1 tot en met alle applicaties die je hebt. Weg met dat kostbare werk.

Standaard dashboards

Slimmer, sneller én efficiënter. Standaard tools om direct aan de slag te gaan met je groei-ambities. Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Maatwerk analytics

Wil je een stapje verder? Advanced analytics of data science. Samen werken we de ideale oplossing uit en deze wordt als maatwerk gebouwd en opgeleverd. Intelligente tools die simpel te gebruiken zijn.

specialismen

Recruitment analytics

Recruitment Marketing Optimalisatie door middel van inzichten in standaard dashboards gekoppeld aan je ATS, marketing applicatie en google analytics.

Hospitality analytics

Actuele inzichten in o.a. gem. besteding per bon, productiviteit bedienend personeel en menu engineering om omzet en marge te optimaliseren.

Retail analytics

Conversie optimalisatie op basis van commerce, marketing en web data. Funnel en customer journey analytics helpen je om je merk te laten groeien.

slimmer werken eenvoudig gemaakt

Zo kan jouw bedrijf sneller groeien.

Slimmer

Slimme keuzes maken over je marketing euro's of productiviteit van je medewerkers. Door vergelijking van feiten uit meerdere bronnen is er meer kennis.

Sneller

Met kant-en-klare inzichten in standaard dashboards ben je klaar in één klik. Alle KPIs en tijdreeksen van je bedrijf, medewerkers en klanten bij elkaar.

Altijd en overal

Tijdens iedere meeting of onderweg altijd op de hoogte van iedere ontwikkeling. Reageer direct of deel het met een collega om actie te ondernemen.

Efficiënter

Minder rompslomp door standaard koppelingen en refresh van gegevens. Uren en kosten besparen op handmatige downloads en versiebeheer.

Beter

Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Eenvoudig

Van werken met datagedreven notificaties tot spitten in dashboards, het is beschikbaar. Eenvoudige installatie door Simpele Start Service. Geen IT kennis nodig.

"Met creativiteit en technische expertise inzicht verkregen in verbetermogelijkheden binnen de organisatie."
Henry Verbeek
HR Manager