slim sturen op resultaat met Carerix data

Efficiënter en beter werken met één dashboard voor recruitment en sales optimalisatie

Herken je dit?

Alle informatie om je bedrijf aan te sturen zit in verschillende tools. Het is lastig om te zien of er voldoende aanvragen binnen komen. En of je de juiste kandidaten in je bestand hebt. Dit kan leiden tot minder klanten en minder resultaat. Vervelend, want je wilt juist sturen op groei. 

SLIMMER WERKEN EENVOUDIG GEMAAKT​

Wil je weten hoe je meer conversie haalt? Waar de aanvragen vandaan komen en hoe je ze kunt vervullen? Op welke kandidaten en klanten de recruiters zich moeten focussen? Dan is het standaard recruitment dashboard met kant-en-klare inzichten en optimalisatie adviezen iets voor jou.
 
Wil je direct weten hoe je moet schakelen in de sales funnel? Ben je klaar om recruiters data-gestuurd betere resultaten te laten halen? Dan is het recruitment dashboard dé tool om aan de slag te gaan. Samen zorgen we ervoor dat je de inzichten op de beste manier inzet voor jouw bedrijf.
"Met de realtime toegang tot de data, ben ik in staat om snel en effectief te schakelen in mijn sales funnel en werving van de juiste kandidaten. Nu kan ik vooruit plannen in plaats van achteruit kijken."
Robert Keser
Eigenaar

Zo verbeter je kandidaat- en klant-ervaringen, conversie en marge

Sales

Sturen op de vacatures die binnen komen. Wat is de trend in aanvragen? Zie bij welke teams of functies er verschillen ontstaan en onderneem direct actie om een continue omzet(stijging) te garanderen. Voorkomen is beter dan genezen.

Efficiëntie

Bespaar tijd en geld door de funnel efficiënter in te richten. Verbeter de productiviteit en het resultaat van teams en consultants per stap in de funnel. Het was nog nooit zo eenvoudig om een totaalbeeld te hebben van tijd en kosten. Funnels kunnen tot €50.000 efficiënter!

Branches

Welke branches zijn trending en worden goed en snel bediend? Maak sales slimmer door inzichten in sterke en te ontwikkelen branches. Bied kandidaten aan bij bedrijven waar de slagingskans het hoogst is op basis van het voorspellingsmodel.

Match

Staan de juiste kandidaten in het bestand voor de vacatures die binnen komen? Met toenemende krapte op de arbeidsmarkt is het essentieel om snel te kunnen matchen op expertise en skills. Adviseer klanten direct om eisen af te zwakken die niet bij de doelgroep passen.

Marketing

Wat is het effect van je campagnes? Reageer direct als een campagne te weinig oplevert of teveel kost. Op welke bronnen haal je de beste kandidaten binnen? Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van werving en conversie.

Functiegroepen

Maak matching slimmer door je op conversie te richten per functie. Naar welke functies is veel vraag en welke moeten gewerfd worden? Match eenvoudig de juiste kandidaten aan iedere vacature op basis van alle kenmerken.

Bied je detachering en/of werving & selectie aan? Gebruik je het Carerix of een ander ATS? Dan is deze tool interessant voor jou. Het is een dashboard dat informatie uit allerlei bronnen samenvoegt tot slimme inzichten. Het geeft je de handvaten om snel op te schakelen in de sales en recruitment funnel, marketing campagnes aan te passen en klanten te adviseren of de expertise en skills aansluiten bij de doelgroep.
 
Optimaliseer je omzet en conversie, zonder dat je zelf het data-model hoeft uit te vinden. Alles zit in de tool en het abonnement is laagdrempelig voor ieder recruitmentbureau, groot en klein.
"We hebben nu snel en makkelijk inzicht in trends, funnel, tarieven en doorlooptijden van de inhuur. Dit maakt operationele, tactische en strategische sturing een stuk makkelijker en betrouwbaarder."
Kees Smeets
HR Improvement Specialist

koppelingen