Digital marketing eenvoudig optimaliseren

slimmer en sneller naar betere klanten, hogere conversie en meer omzet

Datagedreven werken brengt je merk in beweging

Wil je je bedrijf nog harder laten groeien? Geen kostbare tijd verspillen aan repeterend werk? Snel de conversie omhoog brengen? En klanten liever naar jou terug komen omdat jij op hun behoeften inspeelt?

"We received dashboards that helped us improve the sales process in our fast-growing company."
Anne Gierveld
Marketing Manager
Kies voor kant-en-klaar of maatwerk

Data connectors

Klaar met het uitpluizen van allerlei applicaties? Het gedoe in Excel? Dan is het tijd voor een geautomatiseerde data connector. Die verbindt al je data aan elkaar, van 1 tot en met alle applicaties die je hebt. Weg met dat kostbare werk.

Standaard dashboards

Slimmer, sneller én efficiënter. Standaard tools om direct aan de slag te gaan met je groei-ambities. Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Maatwerk analytics

Wil je een stapje verder? Advanced analytics of data science. Samen werken we de ideale oplossing uit en deze wordt als maatwerk gebouwd en opgeleverd. Intelligente tools die simpel te gebruiken zijn.

slimmer werken eenvoudig gemaakt

Zo kan jouw bedrijf sneller groeien.

Slimmer

Slimme keuzes maken over je marketing euro's of productiviteit van je medewerkers. Door vergelijking van feiten uit meerdere bronnen is er meer kennis.

Sneller

Met kant-en-klare inzichten in standaard dashboards ben je klaar in één klik. Alle KPIs en tijdreeksen van je bedrijf, medewerkers en klanten bij elkaar.

Altijd en overal

Tijdens iedere meeting of onderweg altijd op de hoogte van iedere ontwikkeling. Reageer direct of deel het met een collega om actie te ondernemen.

Efficiënter

Minder rompslomp door standaard koppelingen en refresh van gegevens. Uren en kosten besparen op handmatige downloads en versiebeheer.

Beter

Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Eenvoudig

Van werken met datagedreven notificaties tot spitten in dashboards, het is beschikbaar. Eenvoudige installatie door Simpele Start Service. Geen IT kennis nodig.

"De enorme bak data stroomt nu overzichtelijk binnen in een dashboard. Er is goed nagedacht over de specifieke combinaties die interessant zijn om onze producten verder te verbeteren."
Jolien van de Griendt
co-founder Newschain

koppelingen