Optimaliseren met het Recruitment Marketing dashboard.

DASHBOARDS & DATA CONNECTOR

Standaard Dashboards

Met Power BI kan de data uit je ATS en Marketing applicatie(s) op een goede manier ingeladen worden. Het is mogelijk om dashboards op maat te laten maken, maar soms is een standaard dashboard nog effectiever: je krijgt dan een kant-en-klaar dashboard met intelligente output om direct je resultaten mee te kunnen verbeteren. Op deze manier is het heel eenvoudig om met Power BI te starten. De dashboards zijn nauwkeurig samengesteld op basis van vele klantvragen. Voor een eenmalig vast bedrag zijn de dashboards direct te gebruiken in je eigen Power BI omgeving en via de Power BI App op je telefoon.

De standaard dashboards zijn:

De meest effectieve dashboards met je ATS en Marketing data

Geautomatiseerd:

Klaar met handmatig bijwerken van Excel bestanden en trage rapporten? Dit geeft je vaak onnodig werk en je kunt niet direct optimaliseren. Met een geautomatiseerd dashboard verdien je al snel je investering terug. Na vele projecten zie ik dat er tot 30 uur per maand bespaard wordt in rapporteren en vele euro’s door te snijden in ‘waste calls’, belletjes en taken in de funnel die niets opleveren. 

Gebruiksvriendelijkheid:

Alle dashboards zijn met het business doel in gedachten gemaakt. Ze geven inzichten in waar verbeteringen mogelijk zijn en waar verspilling zit. 

Data science:

Met het Power BI platform heb je state-of-the-art technologie zonder dat je je erin moet verdiepen. Uiteraard wil je kort op de bal spelen en kun je zelf instellen wanneer de gegevens ververst moeten worden. In de dashboards zijn forecasts beschikbaar en is articifical intelligence toegepast om tips te geven over optimalisaties.

Wil je zelf een dashboard uitbreiden en aanpassen? Geen probleem. Het dashboard is aan te passen zodra je het hebt staan, met de beschikbare data koppelingen.

Elk dashboard is inclusief de data koppeling met je ATS.

Vertrouwd door:

Data koppelingen

logo_google_analytics
linkedin-talent-solutions
facebookads
googleads
azure-logo
Diverse API's
CARERIX-logo-colour-RGB-0072dpi
bullhorn2
Logo-Mysolution-Recruitment-software
Exact-online-logo

Wat klanten zeggen

Met de realtime toegang tot de data, ben ik in staat om snel en effectief te schakelen in mijn sales funnel en werving van de juiste kandidaten. Nu kan ik vooruit plannen in plaats van achteruit kijken.
Robert Keser
Eigenaar, Keser Recruitment
Jan is een gedreven professional die grenzen verlegt en dit ook doet wanneer het moeilijk wordt! ​De samenwerking met Jan heb ik ervaren als warm en professioneel waarbij data, design en visualisatie maximaal tot hun recht kwamen.
Anetey Abbey
Head of Business Intelligence, Advidi
Jan heeft dashboards ontwikkeld voor snel en makkelijk inzicht in trends, funnel, tarieven en doorlooptijden van de inhuur. Dit maakt operationele, tactische en strategische sturing een stuk makkelijker en betrouwbaarder. Jan is deskundig, realistisch in wat wel en niet kan en een prettig persoon om mee te werken. Ik kijk er naar uit om nog een keer samen een project op te pakken.
Kees Smeets
HR Improvement Specialist, Rabobank
Jan heeft ervoor gezorgd dat de enorme bak data over onze operationele KPI's nu overzichtelijk binnenstroomt in een dashboard. Hij denkt op een heel prettige manier mee over welke specifieke combinaties van datastromen het meest interessant zijn om verder te ontwikkelen.
Jolien van de Griendt
Mede-oprichter, Newschain

Over mij

Ik help bedrijven om impact te maken met behulp van data. In de vorm van dashboards, data alerts en met voorspellende analyses. Dit levert jou een positieve impact op winst, productiviteit of klantervaringen.

Data preparatie, modelling en visualisatie kent geen geheimen voor mij, met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied.

* Verstuur je aanvraag en ontvang binnen een werkdag een reactie! Je gegevens worden niet bewaard en enkel gebruikt om te kunnen reageren.