Sales en recruitment EENVOUDIG optimaliseren

slimmer en sneller naar betere klanten, meer marge en hogere conversie

Datagedreven werken brengt je bedrijf in beweging

Wil je je bedrijf laten groeien of slimmer laten werken? Snel kunnen schakelen in sales? Dat iedereen de vruchten plukt van zijn of haar werk? En klanten liever naar jou terug komen omdat jij snapt waar het om gaat?

"Met de realtime toegang tot de data, ben ik in staat om snel en effectief te schakelen in mijn sales funnel en werving van de juiste kandidaten. Nu kan ik vooruit plannen in plaats van achteruit kijken."
Robert Keser
Eigenaar
Kies voor standaard of maatwerk

Data connectors

Klaar met het uitpluizen van allerlei applicaties? Het gedoe in Excel? Dan is het tijd voor een geautomatiseerde data connector. Die verbindt al je data aan elkaar, van 1 tot en met alle applicaties die je hebt. Weg met dat kostbare werk.

Standaard dashboards

Slimmer, sneller én efficiënter. Standaard tools om direct aan de slag te gaan met je groei-ambities. Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Maatwerk analytics

Wil je een stapje verder? Advanced analytics of data science. Samen werken we de ideale oplossing uit en deze wordt als maatwerk gebouwd en opgeleverd. Intelligente tools die simpel te gebruiken zijn.

Zo verbeter je klantbewerking, marge en conversie

Wat als je met één tool alles weet van je bedrijf?

Sales

Sturen op de vacatures die binnen komen. Wat is de trend in aanvragen? Zie bij welke teams of functies er verschillen ontstaan en onderneem direct actie om een continue omzet(stijging) te garanderen. Voorkomen is beter dan genezen.

Efficiëntie

Bespaar tijd en geld door de funnel efficiënter in te richten. Verbeter de productiviteit en het resultaat van teams en consultants per stap in de funnel. Het was nog nooit zo eenvoudig om een totaalbeeld te hebben van tijd en kosten. Funnels kunnen tot €50.000 efficiënter!

Branches

Welke branches zijn trending en worden goed en snel bediend? Maak sales slimmer door inzichten in sterke en te ontwikkelen branches. Bied kandidaten aan bij bedrijven waar de slagingskans het hoogst is op basis van het voorspellingsmodel.

Match

Staan de juiste kandidaten in het bestand voor de vacatures die binnen komen? Met toenemende krapte op de arbeidsmarkt is het essentieel om snel te kunnen matchen op expertise en skills. Adviseer klanten direct om eisen af te zwakken die niet bij de doelgroep passen.

Marketing

Wat is het effect van je campagnes? Reageer direct als een campagne te weinig oplevert of teveel kost. Op welke bronnen haal je de beste kandidaten binnen? Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van werving en conversie.

Functiegroepen

Maak matching slimmer door je op conversie te richten per functie. Naar welke functies is veel vraag en welke moeten gewerfd worden? Match eenvoudig de juiste kandidaten aan iedere vacature op basis van alle kenmerken.

Bied je detachering en/of werving & selectie aan? Gebruik je een ATS en andere applicaties? Dan is deze tool interessant voor jou. Het is een dashboard dat informatie uit allerlei bronnen samenvoegt tot slimme inzichten. Het geeft je de handvaten om snel op te schakelen in de sales en recruitment funnel, marketing campagnes aan te passen en klanten te adviseren of de expertise en skills aansluiten bij de doelgroep.
 
Optimaliseer je omzet en conversie, zonder dat je zelf het data-model hoeft uit te vinden. Alles zit in de tool en het abonnement is laagdrempelig voor ieder recruitmentbureau, groot en klein.
"Met creativiteit en technische expertise inzicht verkregen in verbetermogelijkheden binnen de organisatie."
Henry Verbeek
HR Manager

koppelingen

"We hebben nu snel en makkelijk inzicht in trends, funnel, tarieven en doorlooptijden van de inhuur. Dit maakt operationele, tactische en strategische sturing een stuk makkelijker en betrouwbaarder."
Kees Smeets
HR Improvement Specialist