Op maat gemaakte dashboards waar je echt wat mee kan.

POWER BI DASHBOARDS

De meest indrukwekkende Power BI dashboards, geautomatiseerd

Geautomatiseerd:

Klaar met handmatig bijwerken van Excel bestanden? Dit is vaak onnodig werk waar je niet direct prestaties mee optimaliseert. Ga geautomatiseerd te werk en je zult het snel terug verdienen. Na vele projecten zie ik dat er tot 30 uur per maand bespaard kan worden op rapportage van data en het delen met je team en collega’s. Ik neem je alles uit handen en zorg voor een geautomatiseerde oplossing, met realtime toegang tot je data.

Gebruiksvriendelijkheid:

Alle dashboards die ik maak zijn met het doel in gedachten gemaakt. Rekening houdend met de doelgroep en het doel. Niet alleen heb ik een jarenlange track-record in data preparatie en dashboard development, ook ben ik een gediplomeerd consumer psycholoog met specialisme in user design en de juiste visualisatie voor de juiste boodschap. Het optimaliseren van je operatie en bedrijfsresultaat wordt hiermee gemakkelijker.

Data science:

Met het Power BI platform zet ik state-of-the-art technologie in om zoveel mogelijk data zo snel mogelijk te verwerken. Niets verandert zo snel als data en je wilt natuurlijk niet op oude data sturen. De meest actuele data is beschikbaar, forecasts kunnen gemaakt worden en articifical intelligence kan toegepast worden.

Op maat:

Van diverse bronnen heb ik verregaande kennis wat het eenvoudig maakt om een Power BI dashboard voor je te maken. Mocht er een nieuwe data bron, API of database nodig zijn, dan doorloop ik een standaard proces om de voorwaarden helder te krijgen. Een snelle oplevering is hierdoor altijd gegarandeerd.

Vertrouwd door:

Data koppelingen

logo_google_analytics
cloud-lockup-logo
azure-logo
o_1beqsghj3r722un6hqd8v1hujm
API's
CARERIX-logo-colour-RGB-0072dpi
Exact-online-logo
NMBRS-logo
images

Wat klanten zeggen

Met de realtime toegang tot de data, ben ik in staat om snel en effectief te schakelen in mijn sales funnel en werving van de juiste kandidaten. Nu kan ik vooruit plannen in plaats van achteruit kijken.
Robert Keser
Eigenaar, Keser Recruitment
Jan is een gedreven professional die grenzen verlegt en dit ook doet wanneer het moeilijk wordt! ​De samenwerking met Jan heb ik ervaren als warm en professioneel waarbij data, design en visualisatie maximaal tot hun recht kwamen.
Anetey Abbey
Head of Business Intelligence, Advidi
Jan heeft dashboards ontwikkeld voor snel en makkelijk inzicht in trends, funnel, tarieven en doorlooptijden van de inhuur. Dit maakt operationele, tactische en strategische sturing een stuk makkelijker en betrouwbaarder. Jan is deskundig, realistisch in wat wel en niet kan en een prettig persoon om mee te werken. Ik kijk er naar uit om nog een keer samen een project op te pakken.
Kees Smeets
HR Improvement Specialist, Rabobank
Jan heeft ervoor gezorgd dat de enorme bak data over onze operationele KPI's nu overzichtelijk binnenstroomt in een dashboard. Hij denkt op een heel prettige manier mee over welke specifieke combinaties van datastromen het meest interessant zijn om verder te ontwikkelen.
Jolien van de Griendt
Mede-oprichter, Newschain
Jan delivered dashboards that helped us improve the sales process in our fast-growing company. Jan asks the right questions, listens and takes the social environment into account.
Anne Gierveld
Marketing Manager, LG Sonic

Over mij

Ik help bedrijven om impact te maken met behulp van data. Dat kan zijn met Power BI of Tableau dashboards, of met voorspellende analyses. Met als meerwaarde een positieve impact op winst, productiviteit of klantervaringen.

Data preparatie, modelling en visualisatie kent geen geheimen voor mij, met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied.

* Verstuur je aanvraag en ontvang binnen een werkdag een reactie! Je gegevens worden niet bewaard en enkel gebruikt om te kunnen reageren.