Analyseer je data zonder beperkingen

POWER BI CONNECTORS

Power-BI-Logo

Connectors

logo_google_analytics
googleads
facebookads
cloud-lockup-logo
o_1beqsghj3r722un6hqd8v1hujm
API's
Carerix
bullhorn2
Exact-online-logo
aloha
NMBRS-logo
images

Wat klanten zeggen

Met de realtime toegang tot de data, ben ik in staat om snel en effectief te schakelen in mijn sales funnel en werving van de juiste kandidaten. Nu kan ik vooruit plannen in plaats van achteruit kijken.
Robert Keser
Eigenaar
Jan is een gedreven professional die grenzen verlegt en dit ook doet wanneer het moeilijk wordt! ​De samenwerking met Jan heb ik ervaren als warm en professioneel waarbij data, design en visualisatie maximaal tot hun recht kwamen.
Anetey Abbey
Head of Business Intelligence
Jan heeft ervoor gezorgd dat de enorme bak data over onze operationele KPI's nu overzichtelijk binnenstroomt in een dashboard. Hij denkt op een heel prettige manier mee over welke specifieke combinaties van datastromen het meest interessant zijn om verder te ontwikkelen.
Jolien van de Griendt
Mede-oprichter

Geautomatiseerde connectors om data-gedreven te kunnen werken

Geautomatiseerd:

Klaar met handmatig bijwerken van Excel bestanden? Dit is vaak onnodig werk waar je niet direct prestaties mee optimaliseert. Ga geautomatiseerd te werk en je zult het snel terug verdienen. Na vele projecten zie ik dat er tot 30 uur per maand bespaard kan worden op rapportage van data en het delen met je team en collega’s. Ik neem je alles uit handen en zorg voor een geautomatiseerde oplossing, met realtime toegang tot je data.

Gebruiksvriendelijkheid:

Alle connectors en rapportages die ik maak zijn gemaakt met het doel in gedachten. Niet alleen heb ik een jarenlange track-record in data preparatie en dashboard development, ook ben ik een gediplomeerd consumer psycholoog met specialisme in user design. Het optimaliseren van je operatie en bedrijfsresultaat staat bij mij op nummer één.

Data science:

Met het Power BI platform zet ik state-of-the-art technologie in om zoveel mogelijk data zo snel mogelijk te verwerken. Niets verandert zo snel als data en je wilt natuurlijk niet op oude data sturen. De meest actuele data is beschikbaar, forecasts kunnen gemaakt worden en articifical intelligence wordt toegepast.

Gestandaardiseerde connector:

Van diverse bronnen heb ik verregaande kennis wat het eenvoudig maakt om een Power BI connector voor je te maken. Alle veelgebruikte data wordt geladen en voor eenvoudig gebruik geprepareerd. Met een gestandaardiseerde connector heb je direct toegang tot je data. Niet op een externe database met een abonnement, maar op je eigen plek in Power BI, tegen een vaste prijs. 

Vertrouwd door