Haal slimme inzichten uit je data zonder beperkingen

Standaard Power BI connectors, altijd actuele data

New_Power_BI_Logo.svg
Datagedreven werken brengt je bedrijf in beweging

Wil je je bedrijf laten groeien of slimmer laten werken? Snel kunnen schakelen in sales? Dat iedereen de vruchten plukt van zijn of haar werk? En klanten liever naar jou terug komen omdat jij snapt waar het om gaat?

"Prettige samenwerking. Vakkundig, snel en aanvullend."
Jasper Kruiswijk
Innovation Manager

slimmer werken eenvoudig gemaakt

Zo kan jouw bedrijf sneller groeien.

Slimmer

Slimme keuzes maken over je marketing euro's of productiviteit van je medewerkers. Door vergelijking van feiten uit meerdere bronnen is er meer kennis.

Sneller

Snel inzichten uit je applicaties halen in één klik. Alle kengetallen en trends van je bedrijf, medewerkers en klanten bij elkaar.

Altijd en overal

Tijdens iedere meeting of onderweg kun je altijd op de hoogte zijn van iedere ontwikkeling. Deel het eenvoudig met een collega om actie te ondernemen.

Efficiënter

Minder rompslomp door standaard koppelingen en refresh van gegevens. Uren en kosten besparen op handmatige downloads en versiebeheer.

Beter

Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Eenvoudig

Van werken met datagedreven notificaties tot spitten in dashboards, het is mogelijk. Eenvoudige installatie door Simpele Start Service. Geen IT kennis nodig.

koppelingen

"De samenwerking heb ik ervaren als warm en professioneel waarbij data, design en visualisatie maximaal tot hun recht kwamen."
Anetey Abbey
Head of Business Intelligence

* Verstuur je aanvraag en ontvang binnen een werkdag een reactie! Je gegevens worden niet bewaard en enkel gebruikt om te kunnen reageren.