grip op de zaak met KPI's en forecasting in één dashboard

Bespaar tijd en kosten met één dashboard voor recruitment en management informatie. Efficiënter en beter werken voor ieder recruitment bureau.

Management Dashboard

Het Management Dashboard draait op data uit je ATS, bijvoorbeeld Carerix. Het bevat informatie over omzet, afspraken, forecast plaatsingen en zoomt in op teams & medewerkers. Het kan aangevuld worden met gegevens uit andere applicaties naar wens.

Slimme dashboard apps

De data uit Carerix wordt automatisch geladen met een standaard koppeling. Op deze manier is het heel eenvoudig om met verbeteringen in je organisatie te starten o.b.v. slimme output uit je Carerix omgeving.

De dashboards zijn nauwkeurig samengesteld op basis van vele klantvragen en geavanceerde analyses. De dashboards zijn beschikbaar in je eigen Power BI omgeving en altijd onderweg via de Power BI App op je telefoon.

Installatie

Installatie is eenvoudig en komt met een Slimme Start Service. Geen enkele IT kennis is nodig. Het dashboard wordt als template geïnstalleerd in je eigen Power BI omgeving. De data koppeling is ingebouwd en de data wordt automatisch ververst. Nooit meer achterhaalde informatie dus.

prijs

Het dashboard met data koppeling is beschikbaar voor een vaste prijs. Vraag hier een prijsopgave aan voor jouw dashboard of bel rechtstreeks 085-0041713 voor meer informatie.

Gebruik je een ander ATS? Neem dan even contact op, en we bespreken de mogelijkheden. Op termijn worden de standaard connectors uitgebreid.

"Met de realtime toegang tot de data, ben ik in staat om snel en effectief te schakelen in mijn sales funnel en werving van de juiste kandidaten. Nu kan ik vooruit plannen in plaats van achteruit kijken."
Robert Keser
Eigenaar

slimmer werken eenvoudig gemaakt

Zo kan jouw bedrijf sneller groeien.

Slimmer

Slimme keuzes maken over je marketing euro's of productiviteit van je medewerkers. Door vergelijking van feiten uit meerdere bronnen is er meer kennis.

Sneller

Met kant-en-klare inzichten in standaard dashboards ben je klaar in één klik. Alle KPIs en tijdreeksen van je bedrijf, medewerkers en klanten bij elkaar.

Altijd en overal

Tijdens iedere meeting of onderweg altijd op de hoogte van iedere ontwikkeling. Reageer direct of deel het met een collega om actie te ondernemen.

Efficiënter

Minder rompslomp door standaard koppelingen en refresh van gegevens. Uren en kosten besparen op handmatige downloads en versiebeheer.

Beter

Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Eenvoudig

Van werken met datagedreven notificaties tot spitten in dashboards, het is beschikbaar. Eenvoudige installatie door Simpele Start Service. Geen IT kennis nodig.

koppelingen

"We hebben nu snel en makkelijk inzicht in trends, funnel, tarieven en doorlooptijden van de inhuur. Dit maakt operationele, tactische en strategische sturing een stuk makkelijker en betrouwbaarder."
Kees Smeets
HR Improvement Specialist