Management dashboard met KPI's en forecasting.

CARERIX DASHBOARD

Management Dashboard

Het Management Dashboard draait op data uit Carerix. Het bevat informatie over omzet, afspraken, forecast plaatsingen en zoomt in op teams & medewerkers. Het kan aangevuld worden met gegevens uit andere applicaties naar wens.

Voorbeeld pagina:

Slimme dashboard apps

Met Power BI kan de data uit Carerix op een goede manier ingeladen worden. Het is mogelijk om dashboards op maat te laten maken, maar soms is een standaard dashboard nog effectiever: je krijgt een kant-en-klaar dashboard met slimme output om direct je resultaten mee te kunnen verbeteren. Op deze manier is het heel eenvoudig om met Power BI en Carerix data te starten. De dashboards zijn nauwkeurig samengesteld op basis van vele klantvragen en intelligente analyses. De dashboards zijn direct te gebruiken in je eigen Power BI omgeving en via de Power BI App op je telefoon.

Installatie

Het dashboard wordt als template geïnstalleerd in je eigen Power BI omgeving. Het dashboard bekijk je online en kun je in Power BI Desktop verder bewerken als je wilt. De data koppeling is ingebouwd en wordt meegeleverd met de template. Je bent dus in één keer klaar. In de Power BI omgeving geef je zelf aan hoe vaak en wanneer je de data wilt verversen. Nooit meer achterhaalde informatie dus.

Gebruik je een ander ATS? Neem dan even contact op, en we bespreken de mogelijkheden. Op termijn worden de standaard connectors uitgebreid.

Prijs

Het dashboard met data koppeling is beschikbaar voor een eenmalig vaste prijs. Je zit niet vast aan een abonnement. Vraag hier een prijsopgave aan voor jouw dashboard of bel rechtstreeks 085-0041713 voor meer informatie.

De meest effectieve dashboards met je Carerix data, geautomatiseerd

Geautomatiseerd:

Klaar met handmatig bijwerken van Excel bestanden en trage rapporten? Dit geeft je vaak onnodig werk en je kunt niet direct optimaliseren. Met een geautomatiseerd dashboard verdien je al snel je investering terug. Na vele projecten zie ik dat er tot 30 uur per maand bespaard wordt in rapporteren en vele euro’s door te snijden in ‘waste calls’, belletjes en taken in de funnel die niets opleveren. 

Gebruiksvriendelijkheid:

Alle dashboards zijn met het business doel in gedachten gemaakt. Ze geven inzichten in waar verbeteringen mogelijk zijn en waar verspilling zit. 

Data science:

Met het Power BI platform heb je state-of-the-art technologie zonder dat je je erin moet verdiepen. Uiteraard wil je kort op de bal spelen en kun je zelf instellen wanneer de gegevens ververst moeten worden. In de dashboards zijn forecasts beschikbaar en is articifical intelligence toegepast om tips te geven over optimalisaties.

Wil je zelf een dashboard uitbreiden en aanpassen? Geen probleem. Het dashboard is aan te passen zodra je het hebt staan, met de beschikbare Carerix data.

Elk dashboard is inclusief de data koppeling met Carerix.

Vertrouwd door:

Data koppelingen

logo_google_analytics
linkedin-talent-solutions
facebookads
googleads
azure-logo
Diverse API's
CARERIX-logo-colour-RGB-0072dpi
bullhorn2
Logo-Mysolution-Recruitment-software
Exact-online-logo

Wat klanten zeggen

Met de realtime toegang tot de data, ben ik in staat om snel en effectief te schakelen in mijn sales funnel en werving van de juiste kandidaten. Nu kan ik vooruit plannen in plaats van achteruit kijken.
Robert Keser
Eigenaar, Keser Recruitment
Jan is een gedreven professional die grenzen verlegt en dit ook doet wanneer het moeilijk wordt! ​De samenwerking met Jan heb ik ervaren als warm en professioneel waarbij data, design en visualisatie maximaal tot hun recht kwamen.
Anetey Abbey
Head of Business Intelligence, Advidi
Jan heeft dashboards ontwikkeld voor snel en makkelijk inzicht in trends, funnel, tarieven en doorlooptijden van de inhuur. Dit maakt operationele, tactische en strategische sturing een stuk makkelijker en betrouwbaarder. Jan is deskundig, realistisch in wat wel en niet kan en een prettig persoon om mee te werken. Ik kijk er naar uit om nog een keer samen een project op te pakken.
Kees Smeets
HR Improvement Specialist, Rabobank
Jan heeft ervoor gezorgd dat de enorme bak data over onze operationele KPI's nu overzichtelijk binnenstroomt in een dashboard. Hij denkt op een heel prettige manier mee over welke specifieke combinaties van datastromen het meest interessant zijn om verder te ontwikkelen.
Jolien van de Griendt
Mede-oprichter, Newschain

Over mij

Ik help bedrijven om impact te maken met behulp van data. In de vorm van dashboards, data alerts en met voorspellende analyses. Dit levert jou een positieve impact op winst, productiviteit of klantervaringen.

Data preparatie, modelling en visualisatie kent geen geheimen voor mij, met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied.

* Verstuur je aanvraag en ontvang binnen een werkdag een reactie! Je gegevens worden niet bewaard en enkel gebruikt om te kunnen reageren.