Optimaliseren met het Hospitality Analytics dashboard

Bespaar tijd en kosten met één dashboard voor omzet en menu optimalisatie. Efficiënter en beter werken in iedere zaak van je organisatie.

"De enorme bak data over onze operationele KPI's stroomt nu overzichtelijk binnen in een dashboard. We kunnen nu specifiek onze aandacht richten op zaken die verbetering nodig hebben."
F. van kralingen
Manager

Standaard Dashboards

Wil je je mensen beter begeleiden in de verkoop aan een tafel? Zien welke producten goed lopen en welke minder? Je marges op recepten moet omhoog?

Dit zijn 5 voorbeelden van datagedreven verbeteringen:

  1. Hardlopers en slechtlopende producten voor menu-engineering
  2. Efficiënte personeelsplanning naar omzet trends
  3. Marges verbeteren met behulp van inkoop data
  4. Gem. besteding per bon benchmarken
  5. Omzet overzichten per uur en tafel

De data uit al je applicaties en systemen wordt direct ingeladen in de dashboards. Soms is een standaard dashboard effectiever: je krijgt een kant-en-klaar dashboard met intelligente output om direct je resultaten mee te kunnen verbeteren. De dashboards zijn nauwkeurig samengesteld op basis van vele klantvragen.

Alle feiten en trends in één tool

Niet meer allerlei applicaties openen om de huidige stand van zaken te weten. Minder gedoe met Excel. Vergelijk meerdere feiten over meerdere periodes met elkaar voor betere inzichten.

Maatwerk analytics & dashboards

Heb je specifieke wensen dan is een maatwerk oplossing de uitkomst. Alle applicaties kunnen gekoppeld worden en data science of machine learning kan toegepast worden in maatwerk.

slimmer werken eenvoudig gemaakt

Zo kan jouw bedrijf sneller groeien.

Slimmer

Slimme keuzes maken over je marketing euro's of productiviteit van je medewerkers. Door vergelijking van feiten uit meerdere bronnen is er meer kennis.

Sneller

Met kant-en-klare inzichten in standaard dashboards ben je klaar in één klik. Alle KPIs en tijdreeksen van je bedrijf, medewerkers en klanten bij elkaar.

Altijd en overal

Tijdens iedere meeting of onderweg altijd op de hoogte van iedere ontwikkeling. Reageer direct of deel het met een collega om actie te ondernemen.

Efficiënter

Minder rompslomp door standaard koppelingen en refresh van gegevens. Uren en kosten besparen op handmatige downloads en versiebeheer.

Beter

Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Eenvoudig

Van werken met datagedreven notificaties tot spitten in dashboards, het is beschikbaar. Eenvoudige installatie door Simpele Start Service. Geen IT kennis nodig.

koppelingen

"We zitten nu iedere dag bovenop de ontwikkelingen in omzet en kosten. Met de dashboards kunnen wij onze zaken vergelijken en laten groeien op belangrijke KPI's als marge en gemiddelde besteding per bon en de menu's afstemmen op de populariteit ervan."
Nemy de Vin
Eigenaar