eenvoudig Optimaliseren met het Recruitment Marketing dashboard voor Carerix

Bespaar tijd en kosten met één dashboard voor recruitment en sales optimalisatie. Efficiënter en beter werken voor ieder recruitment bureau.

"Met de realtime toegang tot de data, ben ik in staat om snel en effectief te schakelen in mijn sales funnel en werving van de juiste kandidaten. Nu kan ik vooruit plannen in plaats van achteruit kijken."
Robert Keser
Eigenaar

Standaard Dashboard

Met Power BI kan de data uit je Carerix ATS en Marketing applicatie(s) op een goede manier ingeladen worden. Het is mogelijk om dashboards op maat te laten maken, maar soms is een standaard dashboard nog effectiever: je krijgt dan een kant-en-klaar dashboard met intelligente output om direct je resultaten mee te kunnen verbeteren.

Op deze manier is het heel eenvoudig om te starten. De dashboards zijn nauwkeurig samengesteld op basis van vele klantvragen. Voor een vast bedrag zijn de dashboards direct te gebruiken online op je computer en op je mobiele telefoon.

Alle feiten en trends in één tool

Niet meer allerlei applicaties openen om de huidige stand van zaken te weten. Minder gedoe met Excel. Vergelijk meerdere feiten over meerdere periodes met elkaar voor betere inzichten.

Maatwerk analytics & dashboards

Heb je specifieke wensen dan is een maatwerk oplossing de uitkomst. Alle applicaties kunnen gekoppeld worden en data science of machine learning kan toegepast worden in maatwerk.

slimmer werken eenvoudig gemaakt

Zo kan jouw bedrijf sneller groeien.

Slimmer

Slimme keuzes maken over je marketing euro's of productiviteit van je medewerkers. Door vergelijking van feiten uit meerdere bronnen is er meer kennis.

Sneller

Met kant-en-klare inzichten in standaard dashboards ben je klaar in één klik. Alle KPIs en tijdreeksen van je bedrijf, medewerkers en klanten bij elkaar.

Altijd en overal

Tijdens iedere meeting of onderweg altijd op de hoogte van iedere ontwikkeling. Reageer direct of deel het met een collega om actie te ondernemen.

Efficiënter

Minder rompslomp door standaard koppelingen en refresh van gegevens. Uren en kosten besparen op handmatige downloads en versiebeheer.

Beter

Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Eenvoudig

Van werken met datagedreven notificaties tot spitten in dashboards, het is beschikbaar. Eenvoudige installatie door Simpele Start Service. Geen IT kennis nodig.

koppelingen

"We hebben nu snel en makkelijk inzicht in trends, funnel, tarieven en doorlooptijden van de inhuur. Dit maakt operationele, tactische en strategische sturing een stuk makkelijker en betrouwbaarder."
Kees Smeets
HR Improvement Specialist