Op maat gemaakte dashboards waar je echt wat mee kan

De meest indrukwekkende tableau dashboards, geautomatiseerd op diverse bronnen

Datagedreven werken brengt je bedrijf in beweging

Wil je je bedrijf laten groeien of slimmer laten werken? Snel kunnen schakelen in sales? Dat iedereen de vruchten plukt van zijn of haar werk? En klanten liever naar jou terug komen omdat jij snapt waar het om gaat?

"Dashboards that helped us improve the sales process in our fast-growing company. The right questions were asked to come up with the best result possible."
Anne Gierveld
Marketing Manager

slimmer werken eenvoudig gemaakt

Zo kan jouw bedrijf sneller groeien.

Slimmer

Slimme keuzes maken over je marketing euro's of productiviteit van je medewerkers. Door vergelijking van feiten uit meerdere bronnen is er meer kennis.

Sneller

Met kant-en-klare inzichten in standaard dashboards ben je klaar in één klik. Alle KPIs en tijdreeksen van je bedrijf, medewerkers en klanten bij elkaar.

Altijd en overal

Tijdens iedere meeting of onderweg altijd op de hoogte van iedere ontwikkeling. Reageer direct of deel het met een collega om actie te ondernemen.

Efficiënter

Minder rompslomp door standaard koppelingen en refresh van gegevens. Uren en kosten besparen op handmatige downloads en versiebeheer.

Beter

Met behulp van actionable insights kies je snel de beste strategie voor optimalisatie van marge, verkoop en conversie.

Eenvoudig

Van werken met datagedreven notificaties tot spitten in dashboards, het is beschikbaar. Eenvoudige installatie door Simpele Start Service. Geen IT kennis nodig.

"De samenwerking heb ik ervaren als warm en professioneel waarbij data, design en visualisatie maximaal tot hun recht kwamen."
Anetey Abbey
Head of Business Intelligence

koppelingen

* Verstuur je aanvraag en ontvang binnen een werkdag een reactie! Je gegevens worden niet bewaard en enkel gebruikt om te kunnen reageren.

Contactpersoon Jan Brooijmans

Iedere dag help ik managers met de juiste data inzichten om het bedrijf aan te sturen en te laten groeien. Samen maken we een impact met behulp van data. 

Datagedreven werken levert een positieve bijdrage aan klantervaringen, conversie, productiviteit, omzet en winst.